I denne utgaven kan du lese om Pizzabakerens kraftige vekst de siste fem årene. Vi har også besøkt årets Mixival og en lokal Circle K i Stavern som gjør det godt med burgere og iskrem etter ombygging.
Som abonnent på Convenience får du tilgang på alle våre pluss-saker og digitale arkiv. Her har vi lagret alle utgaver av Convenience fra og med 2017. Men først må du registrere deg som digital leser/bruker.
Endelig ser vi en lysning i form av at pandemien ikke er fullt så farlig. Samtidig blir vi påvirket av nyhetsbildet der en nasjons handlinger, og kanskje en manns handlinger, påvirker hele verden.
VESTFOLD: På Kilen i sommerbyen Tønsberg finner vi en skikkelig rocket 60-talls diner som også byr på spennende aktiviteter. Et nytt «stunt» for å trekke kunder inn i en krevende tid har fått stor oppmerksomhet.
I årets første utgave får du god innsikt i omstruktureringen som Dely, tidligere Umoe Restaurants, har vært gjennom de siste årene. Det har vært tøffe tak, men nå står de godt rustet til å møte fremtidens marked. Les mer om innholdet i utgave 1/2022 her.
I år har Convenience fulgt bransjen i over 25 år. Utviklingen har vært enorm, og den maten som serveres i dag kan uten tvil sammenlignes med det man får hos de mer respekterte restaurantene.
Nye rendyrkede konsepter blir stadig mer utbredt. I denne utgaven av Convenience kan du lese om MIX Milkbar som går for iskrem og søte fristelser hele året. PBX i Stockholm har som mål å bli fremtidens convenience-konsept med sitt sterke fokus på bærekraft og miljø. Les mer om årets siste utgave her.