Annonse

Serveringsbrett med bakterieforsvar

CEt nytt serveringsbrett som kombinerer det beste fra to verdener er nå ferdig utviklet og klart for markedet.

Det er det norske selskapet ZincIn AS som står bak nyskapningen, i samarbeid med Parx Materials N.V. og Norwegian Plastic Recycling AS.

Resirkulert plastavfall

Serveringsbrettet lages av resirkulert plastavfall fra oppdrettsnæringen. Her gir man nytt liv til materialer som har vært benyttet som tau og merder i fiskeindustrien, og lager serveringsbrett. I tillegg har disse brettene en enda mer spesiell funksjon; de er utstyrt med en unik teknologi som holder brettet rent.

Denne teknologien er utviklet og produseres ved hjelp av kroppens eget sporelement slik det er til stede og fungerer i det øverste laget av menneskets hud. Et sporelement som normalt er viktig for kroppens immunforsvar. Slik dette elementet forsvarer kroppen din mot bakterier og virus, er dette etterlignet og gjør overflaten av plastmaterialet motstandsdyktig mot alle bakterier. Det holder overflaten hygienisk uten vedheft og spredning av disse bakteriene. Offisiell tredjepartstesting etter internasjonale regler viser at du vil ha > 99,9 prosent mindre bakterier på disse nye brettene sammenlignet med eksisterende brett.

En løsning som gir veldig god mening i tider med spredning av sykdommer som Covid-19; nemlig å bringe god hygiene til disse ofte glemte overflatene.

En rekke nye muligheter

Det er det norske selskapet ZincIn AS som lanserer serveringsbrettene.

– Å jobbe med Parx Materials antimikrobielle teknologi vakte en helt ny rekke muligheter som kan gi fordeler og fordeler i livene våre. Å kombinere det med NOPREC-resirkulert materiale som har tjent næringskjeden vår gjennom andre produkter tidligere, og nå igjen, virker som et logisk skritt, sier grunnlegger av ZincIn, Kjetil Christoffersen.

Inspirert av ZincIns visjon og produktkonsepter sluttet Parx Materials seg også til Christoffersen som aksjonær og styremedlem i ZincIn, noe som gjør det til en sterk allianse med mer interessante produkter fremover.

Den første kunden har allerede registrert seg for å ta over 10 000 av disse hygieniske serveringsbrettene.

Annonse
Annonse
Annonse