Uno-X blir generalsponsor

Publisert: 29. november 2013 kl 14.50
Oppdatert: 29. november 2013 kl 14.50

Uno-X håper at sykkelfesten vil inspirere enda flere til å velge sykkel i hverdagen, og vil som generalsponsor blant annet profileres på den gule ledertrøyen. Avtalen Uno-X har inngått innebærer også profilering av organisasjonen MOT, som arbeider for varmere og tryggere oppvekstmiljø.

- I tillegg til å profilere Uno-X og MOT, har vi et ønske om å bidra til å forsterke interessen for sykkel på flere nivåer, sier administrerende direktør i Uno-X Gruppen Vegar Kulset.

Norges største sykkelritt

Tour of Norway arrangeres i 2014 fra 21. til 25. mai, og vil igjen samle en rekke av verdens aller beste sykkellag. Rittet ble som kjent oppgradert til kategori 2HC foran neste sesong, og er nå rangert på nivået rett under blant annet Tour de France.

- Edvald Boasson Hagen og Team Sky er bekreftet, og kommer for å forsvare sine to sammenlagtseiere. Vi er samtidig i ferd med å sikre oss avtaler med de andre World Tour-lagene med norske ryttere og også flere andre lag kjent fra Tour de France. Deltakelsen kommer igjen til å bli meget bra, og vi er sikre på en ny folkefest langs løypene, sier prosjektleder Anders Eia Linnestad.

Enkelt og effektivt

Saken fortsetter under annonsen

Uno-X selger drivstoff enkelt og effektivt gjennom over 400 automatstasjoner i Norge og Danmark.

- Vår begeistring for hverdagssykling kan forklares med at vi liker enkle, effektive og fornuftige løsninger. Vi håper at enda flere vil la seg inspirere til å bruke sykkel i hverdagen, for eksempel til skole og jobb, avslutter Kulset.

 

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb