Papirutgaven

Hold deg oppdatert i 2020!

Magasinet CONVENIENCE kommer ut 6 ganger årlig. Her setter vi søkelys på aktuelle temaer og nyheter for alle bransjeaktører som tilbyr fristende mat og drikke til folk på farten. Ønsker du å holde deg faglig oppdatert? Bestill Convenience i dag!

Publisert Sist oppdatert

I årets første utgave i retter vi blikket mot den kommende messen SMAK 2020. Her møtes hele bransjen, og du får den totale utstillerlisten, kart over messeområdet i tillegg til de siste oppdateringer på hva som foregår på SMAK 2020. Messen arrangeres på på Norges Varemesse i Lillestrøm fra 3. til 6. mars. Gå ikke glipp av denne utgaven!

Utover det byr vi på lett forståelig fagstoff. Du får også innsikt i gode driftskonsepter landet rundt, beste praksis-caser, gode råd og tips til hvordan bedriften på beste måte kan møte og tilfredsstille travle mennesker som stadig er på farten.

Dette er noe av det vi skriver om:

Mat på farten i alle varianter.

Aktuelle bransjenyheter.

Iskrem, kaffe, cafe og kaffebarer.

Innredning, praktisk utstyr og teknologi.

Emballasje, renhold, hygiene og mye, mye mer.

Ja, takk! Jeg vil gjerne holde meg bransjeoppdatert med CONVENIENCE.

For eksisterende abonnenter:

For å endre adresse på eksisterende abonnement, eller andre henvendelser ta kontakt med abonnementsservice ved å ringe 46 94 10 00 eller send en e-post til abonnement@askmedia.no

Powered by Labrador CMS