Burger King rekrutterer i Fredrikstad

Publisert: 13. juni 2019 kl 18.00
Oppdatert: 13. juni 2019 kl 18.00

Burger King fortsetter veksten fra fjoråret. Så langt i år har de åpnet to restauranter. De skal åpne enda to før sommeren; Notodden og Vestby. Deretter følger Kristiansand, og så Fredrikstad i slutten av september.

- Vi gleder oss til å åpne i Fredrikstad. Det blir en stor restaurant med hjørnebeliggenhet på Stortorvet. Restauranten er på to etasjer og har sitteplass til 110 sultne gjester. Alt det praktiske er på plass, nå gjenstår det viktigste. Det er menneskene, sier Sandvik.

Burger Kings restauranter drives av selvstendige restaurantsjefer. De er daglige ledere som har ansvar for driften og alle sine medarbeidere.

Saken fortsetter under annonsen

- Vi kommer til å trenge cirka 30 medarbeidere til restauranten. Både heltid og deltid. I tillegg trenger vi en motivert og dyktig daglig leder til restauranten. Det er daglig leder som skal ansette sine egne medarbeidere, så det er viktig å få på plass denne personen først, sier Sandvik.

Stillingen som daglig leder på den nye Burger King i Fredrikstad er lyst ut her.

Restauranten skal åpne i et eksisterende bygg, men blir totalrenovert innvendig. Når den står ferdig er den kledd i Burger Kings mest moderne interiørstil. Den blir utstyr med både selvbetjeningskiosker, uteservering og lekerom.

Ledige stillinger – Conveniencejobb