FastFood 5/2017 er ute nå

Publisert: 31. oktober 2017 kl 07.00
Oppdatert: 24. november 2021 kl 13.38

NYTT NUMMER:

Papirutgaven av FastFood kommer ut seks ganger i året. I utgave 5/2017 kan du lese om følgende:

TEMA: PÅSMURT OG BAKERVARER

KANEL Steinovnsbakeri i Sandvika:

Vokser på eksklusivitet og fargerike bruschetta

Saken fortsetter under annonsen

Bakeriaktøren Gjermund Østby (60) har sammen med sønnen startet opp en uavhengig kafé- og bakerikjede på Østlandet. Til sammen er de oppe i syv kaféer som satser på et trendy og eksklusivt

miljø, og rykende ferske bakervarer. Blant favorittene hos lunsjgjestene finner vi selvlagde bruschettaer i mange varianter.

Jeg er ikke utdannet baker, men jeg har jobben i denne bransjen som 4. generasjon i mange år, sier Gjermund Østby, i det vi setter oss til bords ved KANEL Steinovnsbakeri på Sandvika Storsenter i Bærum.

Nordic Lunch:

750 spiseklare måltider i timen

Saken fortsetter under annonsen

Ved Nordic Lunch sine lokaler i Oslo produseres 750 bagetter, sandwich, burittos og salater i timen. Mens den tradisjonelle Ola-pakken taper terreng, vinner nye produkter stadig nytt terreng.

Leder: Hva skjedde med Ola-pakken?

«For drøye tjue år siden trykket vi nordmenn den velkjente Ola-pakken til våre hjerter. Her fikk vi forskjellig pålegg for hver ukedag, og salgstallene den gang gikk til himmels. Dagens kunder er blitt langt mer kresne. De vil ha mat som er fersk, delikat, fristende, gjerne varm, nærprodusert og ikke minst sunn.»

Les lederartikkelen her

Reportasje fra CONVENIENCE nr. 5/2017
Saken fortsetter under annonsen

Circle K Økern troner på toppen

Circle K ved Økern i Oslo stakk av med seieren i NM i Sunn fastfood 2017. 2. plassen gikk til food trucken Helt Riktig AS i Oslo, mens 3. plassen gikk til Heiane Bilsenter på Stord. Gratulerer!

Lag selv:

Fristende kransekakesnacks

Vi har vært på besøk hos Pals og fått en grundig innføring i hvordan du enkelt kan lage mange ulike varianter av kransekakesnacks, kjeks, makroner og energibarer alt basert på en og samme kransekakedeig.

Domino’s og Dolly Dimple’s Konverteringen er i full gang

Saken fortsetter under annonsen

I mars ble det kjent at Domino’s kjøpte pizzakjeden Dolly Dimple’s. Nå er de i full sving med konverteringen av 20 Dolly Dimple’s avdelinger. Samtidig ruller de ut helt nye Domino’s avdelinger i Norge.

Lunsj med Lise Finckenhagen

Street food kan fort bli et magisk øyeblikk av ren nytelse!

Lise Finckenhagen er aktuell med sin ferskeste bok, Lises Gatekjøkken. Her byr hun på inspirasjon, historier og spennende oppskrifter med utgangspunkt i street food trendene fra flere verdenshjørner. Det handler om følelser, nytelse, atmosfære og om å være tilstede i øyeblikket.

FASTE SIDER

Produkter

Flere sider med produktnyheter

Saken fortsetter under annonsen

Bransjenytt

Flere sider med bransjenyheter

Leverandørguide

Se nettutgaven her

FastFood kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Lagre

Lagre

Lagre

Ledige stillinger – Conveniencejobb