Annonse
Med så mange nordmenn på veiene i sommer ble fergekøene stadig lengre. Det ble en del venting på ferga mellom Skarberget og Bognes i nord. Foto: Foto: Karine Hildonen Henriksen

Gi dere selv en stor klapp på skulderen!

Turen gikk fra Oslo, over Dombås og alle andre fjelloverganger, byer og tettsteder langs E6 helt nord til Vadsø i Finnmark. Tur-retur ble det 550 mil med foten på gasspedalen – selvfølgelig med noen «pit stop» underveis.

For et land, for et folk, og for noen helter og heltinner vi har langs våre veier i Norge. Jeg er mektig imponert og stolt over hvordan conveniencebransjen i sommer har vist seg fra sin beste side. Jeg har fått være «flue på veggen» mer enn en gang, og hørt hvordan nordmenn og kvinner har latt seg imponere over kvaliteten og utvalget av mat, tjenester og andre behov de har hatt mens de har feriert i Norge. Og jeg har sett hvordan dere har møtt kundene på en helt fenomenal måte, tross lange køer.

Kort oppsummert kan jeg si til dere alle; Gi dere selv en stor klapp på skulderen, rett ryggen og vær stolt av dere selv, deres ansatte og deres butikker! Endelig har vi fått vise hvor viktig vår oppgave er i dette langstrakte land. Mat på farten er i vinden som aldri før og take-away vokser. Jeg tror dette bare er forsmaken på det vi kommer til å se i årene fremover.

I denne utgaven får du et innblikk i hva som skal til for å lykkes med en stasjon midt i Øst-Finnmark. Shell Tana ble hedret av Shell/St1 i 2019, og det er ikke uten grunn.

Lurer du på hva du skal gjøre i høstferien? På side 16 får du noen gode tips til kaffebrennerier som er verdt en liten visitt.

Fastfood-dronningen på Setermoen har nok en gang satt nye rekorder. Hvordan hun gjorde det kan du lese om på side 20.

Vi har også tatt «tempen» på conveniencebransjen i sommer. På side 24 – 29 får du en god oppsummering fra bransjelederne – så håper vi at neste sommer blir like god som denne, og kanskje bedre.

God lesing, og håper høsten blir en travel tid!

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør

Annonse
Annonse
Annonse