Annonse

Convenience 4/2020 er på vei i posten!

LEDER

Gi dere selv en stor klapp på skulderen!
"Sommeren 2020 tror jeg mange av oss kommer til å huske til evig tid. Hvem skulle trodd at vi skulle oppleve en pandemi som til de grader la restriksjoner på vår bevegelsesfrihet? Jeg benyttet sommeren til å kaste meg i bilen og kjøre Norge på langs. Turen gikk fra Oslo, over Dombås og alle andre fjelloverganger, byer og tettsteder langs E6 helt nord til Vadsø i Finnmark. Tur-retur ble det 550 mil med foten på gasspedalen – selvfølgelig med noen «pit stop» underveis."

Les hele lederen her.

BESTE PRAKSIS

Øst-Finnmark: Den lokale Shell stasjonen ved Tana Bru ble kåret til Årets Forhandlerstasjon i Shell/St1 i 2019.

De siste 20 årene kan de vise til en vekst i omsetningen på nærmere 50 millioner kroner. Det er imponerende når de driver i en liten bygd med om lag 2 900 innbyggere.

– Det har vært en brukbar vekst siden jeg overtok, og det er artig å få litt oppmerksomhet for det, smiler stasjonsdriveren i det vi møter ham en varm julidag i Tana.

OSLO: Stadig flere nordmenn får appetitt på smaken av en grønnere fremtid. Den 17. august åpnet derfor Naturli’ dørene til en 100 prosent plantebasert cafe i Drammensveien 149 i Oslo. Bak cafeen står Orkla og Naturli’, som sørger for at gjestene alltid får 100 prosent planter på gaffelen og i koppen.

Norske kaffeeventyr verd et besøk i høst

Norge er ikke bare ditt nærmeste ferieland, men også ditt nærmeste kaffeland. Hvorfor ikke benytte denne høsten til å bli bedre kjent med hva som finnes av fantastiske og eksotiske kaffeeventyr rundt omkring i landet vårt?

GO2 grill:

SETERMOEN/BARDU: Anne-Lise Sørensen ved Patricias gatekjøkken var i mai/juni veldig spent på hvordan denne sommeren skulle bli, ikke minst med tanke på så mange permitterte i hele Norge. Hvem skulle feriere i Norge? Nå kan hun notere seg nok en ny «all time high» i antall besøkende og omsetningsrekord på hele 1,8 millioner i juli.

BRANSJELEDERNES OPPSUMMERING AV SOMMEREN:

Vi har tatt temperaturen på hvordan våren og sommeren har vært for bransjen. Veldig mange kan rapportere om svært gode resultater i kjølevannet av en utfordrende Covid-19-vår – noen har også kjent på utfordringene. Her får du bransjeledernes tilbakemeldinger for sommeren 2020.

FOODSERVICE:

Haugen-Gruppens mateksperter er klar i sin tale når det kommer til hva som gir klingende mynt i kassa. – Når kundene i stadig større grad handler lokalt, må man sørge for å variere tilbudet med god kvalitet på menyen slik at kundene kommer tilbake. Lokketilbud skaper ikke langsiktighet, sier Tom Bovim og Mats Johansson.

NY UTMERKELSE

Helse- og omsorgsdepartementet oppretter utmerkelser for aktører i matvarebransjen som har gjort en særlig innsats i arbeidet for bedre kosthold. Nominasjonen er åpen til 15. november 2020.

BRANSJEJUS

Vi må nedbemanne, kan vi si opp kun de som er permitterte?

FASTE SIDER:

Bransjenytt

Produktnytt

Ønsker du å abonnere på papirutgaven? Følg denne linken.

Annonse
Annonse
Annonse