Pumpkin Spice Latte er tilbake - Nå også med vegansk krem

Publisert: 3. september 2020 kl 07.38
Oppdatert: 3. september 2020 kl 07.38

Nytt av året er at Starbucks bygger videre på fjorårets suksess med vegansk drikk, og topper Pumpkin Spice Latte (PSL) med en myk vegansk krem for en fullkommen smaksopplevelse. Sirupen i Pumpkin Spice er melkefri, slik at alle kan nyte den klassiske høstdrikken.

Her kan kundene velg mellom havre-, mandel-, soya- eller kokosdrikke, og topp det hele med fluffy vegansk krem. Og for de som foretrekker drikken sin kald, kan kaffekjeden friste med en Pumpkin Spice Frappuccino eller Pumpkin Spice Iced Latte.

Chocolatey Hazelnut Macchiato

En annen drikk som kommer tilbake til Starbucks i høst er Mocha Praline Macchiato, nå med nytt navn: Chocolatey Hazelnut Macchiato. Den klassiske kombinasjonen av espresso, mørk sjokolade og nøtter gjør den til en av Starbucks favoritter når man ønsker noe søtere en sen og kald høstkveld.

Markerer sesongskiftet

- Allerede tidlig i sommer startet det å tikke inn spørsmål om når favoritten Pumpkin Spice Latte skulle komme tilbake på meny. PSL er definisjonen av sesongskiftet for mange, og den markerer overgangen fra en aktiv sommer til en høst full av hygge. Vi elsker engasjementet fra våre gjester, det gjør at høstlanseringen føles som en ekstra høytid, sier Ida Baardseth, Brand Manager Sverige & Norge.

Fun Facts

Saken fortsetter under annonsen

Pumpkin Spice ble første gang laget i 2003 av Peter Dukes som var inspirert av smakene som oppstod når han spiste gresskarpai ved siden av en espresso.

En av de første ideene til navn var ”Fall Harvest Latte”.

PSL var og er fremdeles kode som Starbucks baristaer skriver på koppene ved bestilling.

Ledige stillinger – Conveniencejobb