Leder

La deg inspirere!

Publisert: 13. oktober 2021 kl 12.48
Oppdatert: 13. oktober 2021 kl 13.39

Mange har erkjent at de har lagt på seg noen ekstra koronakilo, og nå skal disse av. Hva med å bruke den kommende tiden til å sette flere sunne og velsmakende retter på menyen? Tema for denne utgaven er nettopp fastfood og take away, med et godt fokus på sunnere varianter.

Vi har besøkt den nye kjeden TukTuk som imponerende nok har åpnet to nye restauranter under koronapandemien. I dag er de etablert i Sandvika, Asker og Drammen. Hvordan er det mulig? Svarene får du på side 14 til 17. Godt planarbeid er et viktig stikkord.

Annecken Bahr Bugge er matforsker ved SIFO, og hun har sett nærmere på hvordan det står til med folks take away-vaner, spesielt hvordan dette har utviklet seg under koronapandemien. Hun bekrefter at pizza, kinesisk og indisk ligger på topp sammen med hurtigmat fra de store kjedene. Samtidig viser tallene at stadig flere bestiller take away i hverdagen, og vi vil ha sunnere varianter. Mer om Bugges forskning får du på side 18.

I denne utgaven presenterer vi også de ni semifinalistene i NM i sunn fastfood. Dersom du tenker at sunn fastfood er kjedelig eller smakløs må du tro om igjen, for årets deltakere har virkelig satset på smakrike, saftige og spennende retter. La deg inspirere!

Vi har også vært innom Circle K Kongsbergporten som åpnet dørene til sin hypermoderne nye stasjon i mai. Etter noen måneders drift, deler de hvilke gleder og tilbakemeldinger de får fra kundene, ikke minst hvilke utfordringer de har møtt underveis.

Den nye norgessjefen i Burger King har svært lang og solid erfaring fra bransjen. Selv blir han imponert over ledere som er tydelige, samtidig som de evner å ta vare på alle medarbeidere. Nå gleder han seg til å motivere og lede hele kjeden inn i en ny tid.

Saken fortsetter under annonsen

Ha en fin og travel høst!

Karine Hildonen

Henriksen,

Redaktør

Ledige stillinger – Conveniencejobb