Årets første Convenience er ute!

Publisert: 22. februar 2022 kl 14.58
Oppdatert: 3. mars 2022 kl 08.48

LEDER

Vi feirer 25 år med mat på farten!

I år har Convenience fulgt bransjen i over 25 år. Utviklingen har vært enorm, og den maten som serveres i dag kan uten tvil sammenlignes med det man får hos de mer respekterte restaurantene.

Les hele lederen her

DELY AS

Den 1. juli i 2021 ble Umoe Restaurants solgt til Jordanes AS og det nye navnet ble Dely. Her har de med seg de sterke og ledende kjedekonseptene som Peppes Pizza, Starbucks og Fridays. Nå er selskapet rigget for å møte fremtidens restaurantmarked.

Saken fortsetter under annonsen

Gjennom kjedekonsepter som blant annet inkluderer Peppes Pizza, Starbucks, Fridays, Kjøkken & Kaffe, Fattigmann og Eataly, serverer Dely 20 000 gjesteopplevelser daglig.

– Vi har jobbet svært målrettet med å optimalisere restaurantporteføljen, og ikke minst skape et fundament for et mer effektivt og lønnsomt selskap de siste to årene. Nå sitter vi igjen med alle de beste serveringsstedene, og legger all vår kraft i å utvikle disse videre. På sikt skal vi også se mer på de øvrige markedene i Skandinavia, men akkurat som serveringsstedene våre, skal Dely også drives med kvalitet og bærekraft som viktigste ledestjerner, sier Espen Hoff til Convenience.

GROOVY DINER

Tør du prøve deg på Norges største burger?

VESTFOLD: På Kilen i sommerbyen Tønsberg finner vi en skikkelig rocket 60-talls diner som også byr på spennende aktiviteter. Et nytt «stunt» for å trekke nye kunder inn i en krevende tid har fått stor oppmerksomhet.

I januar 2022 lanserte de følgende; The ultimate Groovy burger challenge. En burger som regnes som en av Norges største i sitt slag. Den inneholder 1,5 kg kjøtt med ost og tilbehør, i tillegg til en fries på 400 gram.
– Kunder som klarer å spise alt i løpet av en time, og holder på maten i 15 minutter får måltidet til kr 699 gratis, sier daglig leder Ole H. Ueland.

Saken fortsetter under annonsen

SHELL TANABRU

48 prosent økning i salg av varmmat

Shell-stasjonen i Tanabru har lenge vært best på påsmurte bagetter. Vinteren 2020/2021 stengte de ned for å totalrenovere stasjonen. Ett år etter ombyggingen har salget av varmmat økt med svimlende 48 prosent.

– Vi åpnet den 16. februar 2021 og kurven på matsalget har gått rett til himmels etter det. Totalt sett har vi en økning på 48 prosent, noe som er helt fantastisk. Dette er noe som vi virkelig ikke forutså, sier Mette Midtgård Lilleng og Kurt Erling Lilleng, som sammen driver stasjonen ved Tanabru.

Etter moderniseringen har de nå rundt 120 kvadratmeter butikk, noe som nesten er en dobling fra tidligere. Nå har de rundt 26 sitteplasser inne på stasjonen. Det er en stor forandring fra tidligere, da de ikke hadde en eneste sitteplass i lokalet.

INSPIRASJON PÅ MENYEN

Saken fortsetter under annonsen

Sett en smakfull Mexican burger eller Kylling Shawarma Rullekebab på menyen.

Her får du en spennende burgeroppskrift fra Haugen-Gruppen som kan serveres som vegetar eller med kjøtt, full av eksotiske smaker. Den smakfulle rullekebaben fra Vestfold Fugl vil helt sikkert lokke kundene inn i butikken.

PRODUKTPROFILEN

Et «must» for de som serverer raske måltider

Smarte ovner som tilbereder maten på svært kort tid har blitt et populært valg for alle som leverer raske måltidsløsninger til folk på farten.

Saken fortsetter under annonsen

Siden Primulator startet med Marrychef ovnene i Norge 2005, har de solgt over 4 000 slike ovner, og anslår at de har en markedsandel på om lag 95 prosent.

– En av våre første kunder på disse ovnene var Statoil, som nå er Circle K. De trengte en god og raskt ovn som ga et godt resultat fordi de ikke ønsket å ha en frityr i disken, sier Lasse André Lööv-Olsen i Primulator.

MINIPORTRETTET

En kaffe med Christian Louis Granly i Circle K

Regiondirektøren for egeneide stasjoner i Circle K er glad for at han har gått gradene internt. Selv om hele bransjen står i en stor omstilling, er han klar på at menneskene bak all kundeservice betyr alt.  

Hvordan skiller vi oss ut fra resten av Skandinavia og verden?
– Det handler blant annet om elektrifisering og hvordan vi i Norge er gode på å tilby fersk tilberedt mat. Dette med mat og matproduksjon er blitt en ganske viktig inntektskilde, og vi ser at det å lage mat fra bunnen av betyr mye for våre kunder. Det er en ganske stor forskjell fra da jeg begynte å jobbe på en bensinstasjon, sier Christian Louis Granly.

Saken fortsetter under annonsen

Erfaringer du har lært mest av?
– Det må være å forstå at det å være leder for andre har en stor betydning. Når du innser at din jobb handler om å legge til rette for andre, og at du opplever at folk er villige til å gå i krigen for deg, det er ganske sterkt. Det er da du forstår at din viktigste oppgave som leder er å legge til rette for andre medarbeidere.

BRANSJEJUS

Kommentar fra Anne-Cecilie Kaltenborn i NHO Service og Handel:

Det er farlig å spå om det usikre, men jeg tar sjansen: 2022 skal bli et godt år, der vi endelig blir kvitt korona-begrensninger, og der vi alle strømmer ut til favorittstedene våre i bygd og by – ikke langt unna en kiosk eller et annet convenience-sted med fristende tilbud.

LEDELSE I PRAKSIS

Stiller ut dårlige ideer på museum

Ledere må sikre psykologisk trygghet og håndterbart stressnivå. I Q-Meieriene stiller de ut dårlige idéer på museum.

PRODUKTNYTT

Finn din leverandør her:

Får du ikke bladet i posten?

Bestill et abonnement her, eller last ned vår digitale utgave her.

Lurer du på hva vi har skrevet om tidligere? Her er vårt digitale bladarkiv

Trenger du hjelp til å registrere deg som digital leser?

Slik kommer du i gang

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb