Papirutgaven

Her får du Convenience utgave 6/2021

Nordmenn spiser pizza hele året og til alle anledninger. Ved Best Ulefoss har et stort engasjement gitt sterk vekst etter utrullingen av Pizzaeksperten tidligere i år. Les også om hvordan du kan sette grove hveteboller på menyen, og hvordan du enkelt produserer en skikkelig proff pizzabunn.

Publisert Sist oppdatert
– Våre nye produkter lanseres nå i 2 kilo forpakninger spesielt egnet for å lage proffe pizzabunner, sier key account manager i Lantmännen Cerealia, Fatma Ster.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv 1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS