Arkivfoto: Karine H. Henriksen

Får vi en gryende vår?

Publisert: 2. mars 2021 kl 08.15
Oppdatert: 2. mars 2021 kl 09.22

I denne utgaven får du vite mer om hvordan Jafs-kjeden har bygd seg opp gjennom årene. De er ærlige, og de satser på det nordmenn flest velger når de skal kose seg, enten det er en saftig smakfull hamburger, en godt krydret kebab eller en pizza med god topping.

Jafs på Sem kan vise til en vekst på hele 40 prosent det siste året. Og, hvordan klarer de det? Svaret er enkelt. De hadde rigget seg godt med levering og take away lenge før koronapandemien slo til.

Lurer du på hva som skal til for å lykkes med teknologiske løsninger for kunder som handler mat på farten? Svaret på det får du på side 16 og 17.

Selv om vi lever i en utfordrende tid, finnes det kjøpmenn som våger. Sami ved Sentrum Grill og Pizza i Stokke hadde nok sett for seg en bedre start da han overtok 1. mars 2020. Likevel kan han vise til svært gode resultater. God arbeidslyst og en stor porsjon med pågangsmot, er kanskje det som skal til for å lykkes.

Burger King fornyer seg etter 20 år. Og når burgergiganten varsler kursendring, skjer det ikke tilfeldig. På side 24 til 27 får du vite hva som skal til for å endre retning på et stort flaggskip som Burger King er.

Med nye eiere i Convenience, følger det også en tid for nye positive endringer. I denne utgaven utvider vi med spennende reportasjer og artikler om arbeidsliv og ledelse. I en tid der de fleste av våre ledere er opptatt med å sikre god drift, vil vi sørge for faglig påfyll når det kommer til godt lederskap.

Det er mye å glede seg til, tross uforutsigbare tider. Vi satser på at de gode nyhetene om lovende vaksiner og varsler om at nordmenn igjen vil dra på norgesferie, vil bidra til et godt løft. Forhåpentligvis gir det klingende mynt i kassa.

Saken fortsetter under annonsen

Karine Hildonen Henriksen
Redaktør

Les mer om papirutgaven her

Ledige stillinger – Conveniencejobb